Kárba ment idő....??

2010.01.29. 18:59

Megint sokat lógok a blogot illetően....meg is kaptam. Az elmúlt egy hetet főleg lustálkodással ütöttem agyon, lévén hogy nem sok mindent kellett tenni napközben. Így is volt néhány érdekes eposza az elmúlt heteknek. Ezek közé tartozott többek közt hogy szombattól keddig kellett böjtölnöm mire neptunon feltudtam venni a tárgyaimat, ellenben többek is állították hogy már hétfőn délelőtt lehetett felvenni a tárgyakat. Lehet hogy kaptam valami rám specializált neptunt....ami megfelelő időeltolódással közvetít mindent felém, amiről a többiek már napok óta tudnak.
Tegnap újra tanúbizonyságát kaptam hogy Cuk'bá takarításból jelest kaphatna. Röviden....az egyhetes aszott szeszek és szemetek ott álltak az asztalon, bár erre előre felkészített! De még így is bírt újat alkotni. Bár azért hozzá kell tenni, hogy később szépen rendberakta kotorékunkat.
Elméletileg ma elmentünk volna beiratkozni.....elméletileg! A gyakorlatban: nem tudtunk időben felkelni, illetve a a korábban előttünk próbálkozók felvilágosítottak minket hogy a TO-n elég anarhikus állapotok uralkodnak, révén hogy a két delikvenst úgy elhalytották a suliból ahogy kell. No comment. Ahelyett hogy most szép nyugodtan elintéztük volna a dolgainkat. Ehelyett a rohadt nyűgjeinket intézhetjük jövő héten, mert ugye akkor annyi időnk lesz a suli meg egyéb teendők miatt!! Még a koli miatt is futkározhatok a mert a Kar-os kockák nem tudják bevinni a rendszerbe az adataimat....:(
Legalább az esti iszogatás kárpótol majd......remélem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szentencia.blog.hu/api/trackback/id/tr91713218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása