Keverék......

2010.05.30. 20:38

Hm......egyre hanyagabb módon bánok a bloggal. Lassan már lehet tovább kéne adni, mint valami használt ruhát. Ellenben ez furcsa,..erkölcsi torzulás, már-már hazaárulás lenne a részemről. Ezek a saját gondolataim amiket kiterítek a nagyvilág elé. Mintha önmagamat adnám el, mint egy kinyalt sztár akit eladnak a nagyközönségnek,....akivel útmutatást adnak a fogyasztói társadalomnak....ezt vedd, ezt csináld. Nem akarok a városban feltűnő plakátokról visszaköszönő Márk és társai lenni. Nem fogok a divat foglya lenni. Nem tudom felfogni miért lett a saját és az utánam következő korosztály ennyire felszínes.
Úgyvélem mindenki az, ha nem is nagyon, de egy kicsit egész biztosan....ezzel számoljon el mindenki maga. Sokszor be se nézünk a "csomagolás" alá hanem csak a borításról ítélünk. Ismerek nem egy embert akinél tényleges értelmet nyer: A zord külső, meleg belsőt takar.
Például ott van M. aki külsőre talán átlagos, de semmi képpen nem kirívó ember. Nem egy szép "nyalka" legény. De a külső alatt egy hihetetlen értelmes és érző ember van. Akik ismerik mind jó véleménnyel vannak róla, de a külső emberek, akik idővel bekerültek a társaságba, mind kicsit furán tekintettek M.-re. Mint kiderült, alaptalanul....

Megint mocorog a mehetnék érzetem. Már megint nem bírnék magammal?! Valahogy parancsolni kéne a fejemnek. Ne csak kósza álmokat kergessek. Amióta hazaértem fehérvárról, újra szép lassan bonyolódnak bennem a dolgok. Megint mintha egy hullámvasúton ülnék. Legalább hányni nem fogok semmi képpen sem.
Legalább majd minden este van valami ami egy kicsit "kirángat" a barlangból. Egy kis találka a haverokkal, sörözés, borozás, dumálás...... Valami azért mindig történik. Csak az alvásról kéne leszoknom.....kezdem megutálni....küzdesz a nagy büdös semmi ellen.....nem édesek már az álmok. Ha a fejembe öntenék egy vödör mézt, az sem segítene....:S
 
www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://szentencia.blog.hu/api/trackback/id/tr842043166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása